"Samettinen saundi liikuttaa"

Olen innostava ja energinen juontaja. Muuntaudun moneksi ja juonnan sekä moderoin erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Spiikkaan myös mainoksia niin televisioon kuin radioon ja olen keulakuvana omalle valmennuspalvelulle, jossa toimin motivaatiopuhujana.

 

Nayttokuva 2016 06 09 kello 9.24.18

Olen myös kolumnisti ja radiotoimittaja Business FM:llä. Toimittaja- ja puhetyöt ovat minulle intohimo, ja se paistaa kasvoiltani mitä tahansa teenkin, olen sitten tekemässä radio haastattelua, juontamassa tai moderoimassa pienempää tilaisuutta, isoa yleisö tapahtumaa, yritysjuhlia, urheilutapahtumaa tai suurta businesseminaaria. Monipuolisuus juontajana ja moderaattorina ovat ehdottomasti vahvuuteni ja toimittajan työ on valjastanut minut erittäin ketterällä tilannetajulla ja reaktionopeudella. Olen asunut paljon ulkomailla, opiskellen ja tehden töitä, joten voin juontaa tapahtuman mutkitta suomen lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi tai italiaksi.

goexpo

Koska ihmisten kanssa työskentely ja muiden motivoiminen inspiroivat minua, toimin myös motivaatiopuhujana ja elämäntapamuutos valmentajana. Minua luonnehditaan helposti samaistuttavaksi, inspiroivaksi ja motivoivaksi henkilöksi, koska omakohtainen kokemus suurista elämäntapamuutoksista on vaikuttavan esimerkillistä. 

LUENTOAIHEITA MM.:

Motivaatiota kiireen keskelle
Rohkeus unelmoida
Yrittäjyys
Täyden potentiaalin saavuttaminen
Elämäntapamuutos
Hyvinvointi ja terveys
Painonpudotus

takas tikis2

Viime vuosina olen innostunut treenaamaan tavoitteellisesti ja saamaan aikaan tuloksia. Vielä muutama vuosi sitten painoin 125 kiloa, ja keväällä 2016 kisasin bikini fitnessin SM-kisoissa 60 kiloa kevyempänä. Halusin nähdä onko minusta siihen. Saavutukseni sai aikaan huikean mediapöhinän niin Suomessa kuin ulkomailla. Nyt haluan inspiroida sekä tukea muita ja kehitinkin oman Logotta-valmennuksenValmennukseni keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, niin fyysisesti kuin henkisesti sekä saamaan yksilön koko potentiaali käyttöön. Logotta-valmennus toimii johtoryhmille ja yksityishenkilöille valmennuksesta riippuen.

IMG 0562

Minussa yhdistyy äärimmäisen määrätietoinen ura-äiti, monimediaosaaja ja tinkimätön urheilijaluonne. 
Juonnan tapahtumia ja tilaisuuksia, spiikkaan mainoksia sekä olen keulakuvana omalle valmennuspalvelulle, jossa toimin motivaatiopuhujana. Olen ollut mukana monissa projekteissa niin ääni- kuin kuvaustöissä.
Tutustu lisää portfoliossa.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää siitä miten voin auttaa juuri sinua!